SAFE BV

South American Food Express (SAFE) BV is al meer dan 30 jaar dé toonaangevende groothandel in exotische levensmiddelen, zoals groenten en fruit. Vanuit onze groothandel in Rotterdam Spaanse Polder voeren wij onze missie uit. Namelijk Nederland verrijken met de verschillende smaken van diverse culturen. Dit doen wij door middel van onze A-kwaliteit en dagverse producten uit Zuid-Amerika, Afrika, Azië en de Caraïben. Primair richten wij ons op Caraïbische en Surinaamse producten.

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat uit 2000+ verschillende producten uit Zuid-Amerika, Afrika, Azië en de Caraïben. Het varieert van kruiden & specerijen tot (alcoholische)dranken maar ook van diepvries tot verse producten.
Onder het ruime aanbod bevinden zich ook onze private labels en agentschappen, MR. COOL, YASH, KA Drinks en Fernandes Softdrinks.
Met ons ruime assortiment hopen wij in ieders behoefte te kunnen voorzien.

Kwaliteit en continuïteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook voor continuïteit in de kwaliteit die wij leveren. Daarom worden er door ons verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd. De kwaliteit is niet alleen gericht op de producten die wij aanbieden. Ook de kwaliteit van onze klantrelaties is voor ons belangrijk. Wij werken graag samen aan een duurzame relatie, waar betrouwbaarheid en service bovenaan staan.

Onze Productgroepen

0+
Producten
0+
Leveringen per dag
0%
Verse groenten en fruit
0%
Servicegericht

Onze Diensten

Verkoop en advisering

Onze afdeling Verkoop & Advies is een expert op het gebied van vraag en aanbod. Wij kennen alle ins en outs van import en export. Full-service is ons uitgangspunt. Daarom houdt ons team u op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Import

Nederland is rijk aan culturen. Hierdoor wordt de behoefte naar nieuwe smaken steeds groter. Om deze reden is SAFE BV erop gericht om aan deze behoefte te voldoen. Dit doen wij door het importeren van deze nieuwe smaken en ze te distribueren door geheel Nederland.

Export

Wij brengen niet alleen nieuwe smaken naar Nederland, maar ook de Nederlandse smaak naar de rest van de wereld. Zo laten wij ook onze buurlanden kennis maken met de geïmporteerde smaken.

Distributie & Logistiek

SAFE BV beschikt over een groot magazijn en een eigen wagenpark. Daardoor kunnen wij op korte termijn schakelen. Ons magazijn wordt gebruikt als doorvoerstation. Zo zorgen we voor een zo klein als mogelijke kans op kwaliteitsverlies. Wij leveren onze producten zes dagen per week af bij de klanten.

Taste The Tropics!

Menu
DutchEnglishFrench
error: Content is protected !!