Verkoop en advisering

Verkoop en advisering

Onze afdeling Verkoop & Advies is een expert op het gebied van vraag en aanbod. Ook kennen wij door onze jarenlange ervaring alle ins en outs op het gebied van import en export.

Full-service is ons uitgangspunt

Wij begrijpen dat uw focus ligt op uw klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij verdienen. Daarom hebben wij een solide team van vertegenwoordigers die u op de hoogte houdt van de ontwikkelingen in de markt. Zij informeren u over nieuwe trends, interessante aanvullingen op uw assortiment en begeleiden u in vraaggerichte verkoop.

Uw verkoop stimuleren

Een extra service die wij bieden is een op maat gemaakt schappenplan. In samenspraak met u, ontwikkelen wij een strategie, waarmee u kan inspelen op de wens van uw klant, maar ook nieuwe vraag kan creëren. Hierbij kunt u denken aan een marketing- en promotieplan afgestemd op uw klantenbestand om zo de verkoop te optimaliseren.

Easy Order

Wij nemen wekelijks contact met u op voor het opnemen van uw bestelling. Zo focussen wij ons op waar wij goed in zijn en kunt u hetzelfde doen. Onze offertes zijn op maat gemaakt en gebaseerd op het pakket dat u van ons afneemt. De bestelde producten worden met zorg geselecteerd en geleverd. Indien een product niet leverbaar is, zetten wij al onze kanalen in om het alsnog geleverd te krijgen.

Let’s taste the tropics together!

Menu
DutchEnglishFrench