Diensten

We keep it Safe

SAFE BV is een full-service groothandel met eigen distributie en logistiek. Daarom hoeft u als klant niet in te leveren op de kwaliteit en versheid. Wij minimaliseren de periode van opslag en gebruiken ons magazijn als doorvoerstation. Ons team van professionals stelt continu alles in het werk om onze producten niet alleen zo snel als mogelijk in, maar ook weer uit ons magazijn te krijgen. Zo kunnen wij de kwaliteit en versheid garanderen.

Worldwide

Via het uitgebreid netwerk, dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, importeren en exporteren wij wereldwijd. Primair richten wij ons op Caraïbische en Surinaamse producten, maar ons assortiment bevat tevens producten uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Quality Control

Gedurende het gehele transit proces worden er verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd. Deze starten bij de producent en eindigen bij u. Op deze manier krijgt u wat wij beloven: De hoogste kwaliteit, tegen de beste prijs.

Verkoop en advisering

Onze afdeling Verkoop & Advies is een expert op het gebied van vraag en aanbod. Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle ins en outs op het gebied van import en export. Met full-service als uitgangspunt, houdt ons team van solide vertegenwoordigers u op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Import

Met de vele culturen die Nederland rijk is, wordt de behoefte naar nieuwe smaken steeds groter. SAFE BV is erop gericht om aan deze behoefte te voldoen door het importeren van deze nieuwe smaken en ze te distribueren door geheel Nederland.

Export

SAFE BV brengt niet alleen nieuwe smaken naar Nederland, maar brengt ook de Nederlandse smaak naar de rest van de wereld. Ook laten wij onze buurlanden kennis maken met de geïmporteerde smaken.

Distributie & Logistiek

SAFE BV beschikt over een groot magazijn en een eigen wagenpark; hierdoor kunnen wij op korte termijn schakelen. Ons magazijn wordt gebruikt als doorvoerstation, zodat de kans op kwaliteitsverlies zo klein als mogelijk is. Onze producten worden zes dagen per week afgeleverd bij de klanten.

 

Taste The Tropics!

Menu
DutchEnglishFrench