Diensten

We keep it Safe

Omdat wij ons niet alleen richten op het aanbieden, maar ook zelf de distributie beheren levert u als klant niet in op kwaliteit en versheid. Dit bereiken wij door opslag en doorvoer te minimaliseren. Ook hebben wij onze eigen afdeling Custom Facilities, waardoor onze producten geen tijd verliezen aan douaneprocedures.

Worldwide

Primair richten wij ons op Suriname en het Caribisch gebied. Maar omdat wij door de jaren heen een groot netwerk hebben opgebouwd van leveranciers en transportlijnen, importeren en exporteren wij wereldwijd.

Quality Control

Gedurende het gehele transit proces worden er verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd. Deze starten bij de producent en eindigen bij u. Op deze manier krijgt u wat wij u beloven: de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Verkoop en advisering

Onze afdeling Verkoop & Advies is een expert op het gebied van vraag en aanbod. Ook kennen wij door onze jarenlange ervaring alle ins en outs op het gebied van import en export.

Import

Met de vele culturen die Nederland rijk is, wordt de behoefte naar nieuwe smaken steeds groter. SAFE BV is erop gericht aan deze behoefte te voldoen.

Export

SAFE BV brengt niet alleen de multiculturele smaak naar Nederland, maar brengt de Nederlandse smaak ook naar de rest van de wereld.

Distributie & Logistiek

SAFE BV beschikt over een groot magazijn, een uitgebreid wagenpark en levert zes dagen per week alle food- en versproducten af bij de klanten.

Taste The Tropics!

Menu
DutchEnglishFrench
error: Content is protected !!