SAFE BV

Al meer dan 30 jaar is SAFE BV dé toonaangevende groothandel in exotische levensmiddelen, smaakvolle verse tropische groenten en exotisch fruit.

Ruim assortiment

Onder het ruim aanbod van geïmporteerde tropische levensmiddelen bevinden zich een aantal eigen (private label) merken, waaronder YASH en MR. COOL.

Kwaliteit en continuïteit

Wij bieden continuïteit in kwaliteit en werken graag samen aan een duurzame relatie met betrouwbare en servicegerichte bedrijven.

Onze Productgroepen

0+
Producten
0+
Leveringen per dag
0%
Verse groenten en fruit
0%
Servicegericht

Onze Diensten

Verkoop en advisering

Onze afdeling Verkoop & Advies is een expert op het gebied van vraag en aanbod. Ook kennen wij door onze jarenlange ervaring alle ins en outs op het gebied van import en export.

Import

Met de vele culturen die Nederland rijk is, wordt de behoefte naar nieuwe smaken steeds groter. SAFE BV is erop gericht aan deze behoefte te voldoen.

Export

SAFE BV brengt niet alleen de multiculturele smaak naar Nederland, maar brengt de Nederlandse smaak ook naar de rest van de wereld.

Distributie & Logistiek

SAFE BV beschikt over een groot magazijn, een uitgebreid wagenpark en levert zes dagen per week alle food- en versproducten af bij de klanten.

Blogs en Nieuws

Taste The Tropics!

Menu
DutchEnglishFrench
error: Content is protected !!