Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Specerijen

 

Spice up your life

In de Gouden Eeuw begonnen Nederlanders het belang van lekkere specerijen in te zien. Met scheepsladingen vol werden de exotische smaakmakers vanuit ‘de Oost’ naar Nederland gehaald. Wat dat betreft is er, gelukkig, nog niet veel veranderd. In de toepassing is er wel veel veranderd. Was het eeuwen geleden nog vooral van belang om enigszins bedorven voedsel eetbaar te houden, nu worden specerijen gebruikt om kwaliteitsvoedsel nog verder te verfijnen.

Thuis in iedere keuken

Safe BV heeft DE specerijen om uw culinaire recepten die extra ordinary touch te geven die van een lekkere maaltijd een subliem culinair hoogstandje maakt. Met name de specerijen die ten behoeve van de zeer multi culturele Surinaamse keuken worden gebruikt mogen niet ontbreken in iedere moderne keuken.

Voor ieder wat wils

Natuurlijk hebben wij diverse soorten zwarte en witte peper en andere enkelvoudige specerijen. Maar ook voor gemengde specerijen zoals bamikruiden, nasikruiden en masala is Safe BV het aangewezen adres. Gedroogd of vers, gemalen, heel of als pasta, wij weten zeker dat ons assortiment u zal bekoren.

Neemt u eens een kijkje in onze artikellijst om een goede indruk te krijgen van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsspecerijen.