Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Rijst producten

 

Ongewoon lekker

Rijst, het lijkt zo’n simpel en alledaags product. Maar dit kleine korreltje vormt het belangrijkste voedsel voor een groot deel van de wereldbevolking, vooral in de warmere streken. Gevolg is dat er heel veel smakelijke gerechten te vinden zijn die met rijst worden bereidt.

Rijst, die andere aardappel

Nederland kent al eeuwen lang de aardappel als hoofdbestanddeel van de maaltijd. Sinds echter de Multi-culturele samenleving haar intrede heeft gedaan, is daarmee ook de rijst ingeburgerd. Nederlanders leren steeds meer nieuwe gerechten kennen door de verre vakanties en de nabije buren uit een andere cultuur. De vraag naar rijst en verschillende rijstsoorten is dan ook significant gestegen.

Reizende rijst

Safe BV voert vele rijstsoorten uit alle delen van de wereld in haar assortiment. Surinaamse rijst, Basmatie rijst, Pandan rijst, Parboiled rijst, long grain, hele korrel, breuk, noem het en wij hebben het in ons uitgebreide assortiment. Wij selecteren alleen de beste rijstsoorten die op de wereld te krijgen zijn, want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Neemt u eens een kijkje in onze artikellijst om een goede indruk te krijgen van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten.