Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Marinades

 

Snel, makkelijk én lekker

De moderne mens krijgt het niet alleen steeds drukker, maar is ook veel bekender met de culinaire mogelijkheden van de wereld. Men wil dus steeds gevarieerder en uitgebreider eten, maar het moet minder tijd kosten. Daarin bieden de Marinades van Safe BV dè uitkomst.

Snel relaxed exotisch

U wilt een specifieke exotische smaak voor uw vlees of visgerechten en u wilt zelf exotisch koken? Vroeger mocht u daarvoor wel een middagje uittrekken, want alle ingrediënten werden apart toegevoegd en gemengd. Tegenwoordig kan iedereen echter gemakkelijk en snel exotisch koken met de prefab Marinades van Safe BV. Geen gedoe meer met allemaal losse potjes, zakjes en flesjes en ook geen weegschaaltjes en maatbekertjes meer. Gewoon de gewenste marinade openen en bij uw maaltijd voegen. Dat is de kracht van relaxed koken, u houdt ruim tijd over om echt van uw maaltijd te genieten.

De wereld in uw keukenkastje

Safe BV heeft een uitgebreid assortiment aan Surinaamse, Javaanse, Indiase, Chinese en Oosterse marinades voor het verrijken van uw vlees of visgerechten. De Marinades zijn toepasbaar in oven gerechten, op de BBQ of gewoon voor tijdens het koken op het fornuis. Natuurlijk zijn onze marinades ook bijzonder goed geschikt voor het zeer populaire roerbakken (wokken).