Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Frisdranken

 

Tropical Sensations

Smaak roept vele sensaties, beelden en herinneringen op. Maar over smaak valt ook niet te twisten, ze zijn net zo divers als er mensen zijn. Vandaar dat Safe BV een zeer ruime keuze aan frisdranken biedt, zodat iedereen ruimschoots aan zijn of haar trekken komt. Wij brengen graag de Tropen naar Nederland, o.a. met de meeste in het Caribische gebied gangbare drankjes.

Bijzonder en gangbaar

Uiteraard hebben wij alle gangbare frisdranken in ons assortiment, zoals Coca Cola, Fanta, etc. Daarnaast hebben wij een keur aan exotische koolzuurhoudende frisdranken zoals de meest gedronken Surinaamse frisdrank Fernandes. Ook de heerlijke frisdranken Chubby, Busta en Ka waarvan wij het agentschap hebben verrijken ons productaanbod.

Tutti Frutti

Voor een diversiteit aan vruchtensappen kunt u ook terecht bij Safe BV. Van bekende tot spannende exotische smaken, u komt ze tegen in ons productaanbod. Het spreekt voor zich dat onze vruchtensappen vol met echt fruit en gezonde bestanddelen zitten voor een verantwoorde en optimale smaaksensatie.

Little Big Ones

Wij bieden onze producten in verschillende inhoudsmaten aan, dus ook hierin heeft u volop keuze. Van meeneem verpakkingen van 250 ml tot Family Size flessen van 2 liter, van blik tot tetrapak tot fles, zodat u de voor uw toepassing meest handige verpakking kunt kiezen.