Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Diepvries producten

 

Frozen, not furred

Niets is zo ergerlijk voor een ondernemer als voorraden die, deels, zijn bedorven voor zij gebruikt worden. Dit voorkomt u grotendeels door vatbare producten diepgevroren te bewaren. De houdbaarheid is langer, terwijl de smaak en voedingsstoffen door geavanceerde vriestechnieken gewoon behouden blijven, zodat u niet snel nee hoeft te verkopen omdat zich op uw producten een ongewenst tapijt heeft gevormd.

Switi

Safe BV heeft een diversiteit aan diepvriesproducten in haar assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van diepgevroren geraspte pomtayer voor het maken van misschien wel de meest bekende Surinaamse ovenschotel ‘POM’. Daarnaast hebben wij een keur aan diepgevroren Surinaamse groente en vissoorten, zodat u in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel kunt toveren.

YASH

Safe BV heeft ook haar eigen private label in diepvriesproducten, YASH. Deze lijn van kwalitatief hoogwaardige producten omvat o.a.

  • Yash® blokcassave (diepvries)
  • Yash® voorgestoomde blokcassave (diepvries)
  • Yash® geraspte cassave (diepvries)
  • Yash® geraspte kokos (diepvries)

Met YASH haalt u gemak, kwaliteit en smaak in huis.

Neemt u eens een kijkje in onze artikellijst om een goede indruk te krijgen van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten.