Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Logistiek

 

diensten distributie

Geen opslag maar doorvoer

Onze logistiek is er zo veel mogelijk op gericht dat de door u bestelde producten zo kort mogelijk in onze magazijnen aanwezig zijn. Wij streven er naar om onze magazijnen optimaal te benutten als doorvoerstation in plaats van opslagruimte. Vooral bij verse producten geldt maar een ding, hoe korter de opslagtijd, hoe geringer de kans op kwaliteitsverlies.

Constante optimalisatie.

Zo belangrijk als het voorkomen van kwaliteitsverlies is ook de leverbetrouwbaarheid. Safe BV is dan ook continue gericht op het optimaliseren van het logistieke proces. ‘Nee’ is in principe het enige product wat wij niet wensen te verkopen, maar ook de kwaliteit van de producten is iets dat wij niet zullen comprimeren. U kunt ons daarbij helpen door uw orders op tijd te plaatsen en zo optimaal mogelijk af te stemmen op de wensen van uw cliënten.

Orderverwerking.

Nadat wij uw bestelling telefonisch, per e-mail of via de vertegenwoordiger hebben ontvangen, gaan wij hiermee gelijk aan de slag. Onze planners verwerken de order, controleren de aanwezigheid van de bestelde producten en plannen deze in voor distributie.

Ordersamenstelling.

In de vroege ochtend wordt uw order in ons magazijn samengesteld. Tijdens de samenstelling van de order controleren onze medewerkers nogmaals dat de producten aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Wanneer de order geheel is samengesteld en aan de kwaliteitseisen voldoet wordt deze klaargezet voor transport op volgorde van levering.

Transportvoorbereiding.

Binnen korte tijd na het samenstellen van de orders op volgorde van levering worden deze in de betreffende vrachtwagen geladen en kan deze in de vroege morgen vertrekken. De dagelijkse routing wordt per vrachtwagen zo efficiënt mogelijk bepaald. Hierdoor voorkomen wij enerzijds tijdsverlies en anderzijds onnodige vervuiling en belasting van het wegennet.

Meer Informatie

Naar onze catalogus