Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Distributie

 

diensten distributie

Kwaliteit op wielen

Natuurlijk wilt u dat uw bestellingen met de juiste zorg worden omgeven en dat zij op tijd bij u arriveren. Hiertoe heeft Safe BV een eigen wagenpark met een aantal grote en kleine vrachtwagens om zo flexibel mogelijk op de transportvraag in te kunnen spelen. Vanuit ons hoofdkantoor aan de Groothandelsmarkt in Rotterdam bedienen wij de gehele Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) en omgeving. Daarnaast verzorgen wij het rechtstreekse transport naar de omgeving van Eindhoven, Breda, Tilburg en Den Bosch.

Vliegensvlugge levering door heel Nederland

Voor de overige delen van Nederland waar Safe BV nog geen eigen distributie heeft, werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen partners in distributie. Wij controleren daarbij doorlopend de kwaliteit, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid van deze partners. Op deze wijze kunnen wij een snelle en betrouwbare levering garanderen voor al onze afnemers in geheel Nederland.

Efficiënt en effectief.

Onze afdeling planning draagt zorg voor efficiënte en effectieve leveringsstromen. Zo worden er op vaste dagen vaste routes gereden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Maar uiteraard zijn wij ook flexibel genoeg om eventuele spoedleveringen in overleg met u te laten plaatsvinden, zodat uw cliënten in principe nooit mis hoeven te grijpen.

Vers besteld is vers gebracht.

Aangezien wij veel met producten werken die optimaal vers moeten zijn, hebben wij ons distributienetwerk zo ingericht dat de producten die u ontvangt ook nog echt vers zijn. Safe BV zorgt er voor dat de tijdspanne tussen uw order en de daadwerkelijke levering minimaal is. Uw order wordt in de zeer vroege ochtend samengesteld en geladen, waarna de vrachtwagens gelijk op weg gaan, zodat u kakelverse producten in ontvangst kunt nemen. Want net als ons gunt u aan uw cliënten natuurlijk alleen het allerbeste.

Meer Informatie

Naar onze catalogus