Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Diensten

 

At your service.

Safe BV is niet alleen gericht op het aanbieden van producten. Wij verzorgen ook graag de diensten daar omheen, zodat wij er zeker van zijn dat onze kwaliteitsproducten vanaf de producent tot uw voordeur met de best mogelijke zorg worden omgeven. Juist tijdens dit traject kan er veel gebeuren dat een negatieve invloed heeft op de kwaliteit en versheid. Door dit zelf in de hand te houden kunnen wij u optimale producten en afhandeling garanderen.

All over the World.

Wij importeren en exporteren hoogwaardige producten vanuit en naar de hele wereld. Primair richten wij ons echter op Suriname en het Caribische gebied. Wij beschikken in deze gebieden dan ook over een fijnmazig netwerk van leveranciers en solide levering- en transportlijnen. Hierdoor kunnen wij de beste producten aanbieden voor de beste prijs.

Logis(ch)tiek toch.

Snel en ter zake kundig transport is een vereiste om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Onze logistieke organisatie is er dan ook geheel op gericht om kwaliteitsverlies te voorkomen. Dit doen wij onder andere door ons voornamelijk te focussen op doorvoer en opslag te minimaliseren. Vooral bij verse producten gaat opslag ten slotte altijd ten koste van de kwaliteit. Hierbij houden wij natuurlijk altijd de leverbetrouwbaarheid in een hoog vaandel, ‘nee’ willen wij niet verkopen.

Customized

Bij het in- en uitvoeren van producten en goederen kan veel tijdsverlies ontstaan als de Douane procedures niet goed gevolgd worden. Safe BV heeft een eigen afdeling Custom Facilities opgezet die zich heeft gespecialiseerd in het snel en vlekkeloos uitvoeren van de benodigde procedures bij de import en export van de producten, zodat de producten razendsnel hun weg kunnen vervolgen zonder aan kwaliteit in te boetten.

Keeping control.

Net als u houden wij bij Safe BV ook niet van onverwachte tegenvallers. Gedurende het hele proces dat de producten in transit zijn worden er dan ook kwaliteitscontroles uitgevoerd die beginnen bij de producent en eindigen bij u. Tijdens de samenstelling van uw order wordt er een laatste uitgebreide kwaliteitscontrole uitgevoerd zodat u krijgt wat wij beloven : de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.