Zoeken Zoeken

Nederlands Nederlands

Alcoholische dranken

 

Ruim aanbod

Safe BV biedt in haar assortiment een ruim palet aan alcoholische dranken uit de verschillende windstreken aan. Ons assortiment kan worden onderverdeeld in zwak alcoholische dranken zoals bier en wijn en de sterk alcoholische dranken zoals alle gedestilleerde heerlijkheden.

Suriname’s trots

Vanuit de groep zwak alcoholische dranken willen wij speciale aandacht vestigen op de trots van Suriname : PARBO Bier. De basis van PARBO bier bestaat uit lichtgekleurde mout, dat wordt aangevuld met speciaal geteelde rijst, water en hop. Dit zorgt voor de specifieke PARBO smaak die door veel Surinamers wordt herkend en geliefd. Voor het lekkere Surinaamse gevoel kunt u dus prima bij Safe BV terecht.

Sterk Surinaams

Uw Surinaamse beleving eindigt echter niet bij Parbo bier. Wij voeren in ons sterk alcoholische assortiment ook de befaamde en heerlijke Surinaamse spirits Borgoe, Black Cat en Marienburg rum. Mocht u een echte Cognac liefhebber zijn, dan kunnen wij u de overheerlijke Hannapier Cognac aanbieden.

A ticket to the tropics

The Caribbean kent in alles zijn eigen ‘touch’ en dat is goed te proeven in de diverse likeuren die Safe BV vanuit dit gebied voert. Wat dacht u bijvoorbeeld van de tongstrelende Ponche Caribe en Ponche Kuba likeuren ? Met een glaasje van deze lekkernijen in de hand wordt het zelfs tijdens een echte Hollandse winter toch heel makkelijk om u op een warm strand in the Caribbean te wanen.

Befaamd gedestilleerd

Safe BV levert niet alleen de meer specifieke alcoholische dranken, u kunt bij ons ook terecht voor de alom bekende en befaamde merken. Wij leveren bijvoorbeeld diverse mainstream whiskeysoorten zoals Red Label, Black Label en Jack Daniëls. Ook diverse biersoorten in fust en andere veelverkochte dranken in specifieke Horecaverpakkingen maken deel uit van ons ruime assortiment, zodat u gemakkelijk en eenvoudig uw voorraad op peil kunt houden zonder in een woud van facturen te verdwalen. U hoeft nog maar één leverancier te benaderen met uw bestellingen : Safe BV.

Neemt u eens een kijkje in onze artikellijst om een goede indruk te krijgen van ons uitgebreide assortiment aan kwaliteitsproducten.